15. jun, 2017

Cryo - en privat behandling

Tenkte å skrive litt om dette med markedsføring, og hva som spres på "folkemunn".

Jeg har ikke gjort noe for å spre omtale om klinikken, annet enn å legge ut på Facebook - på egen profil og Salong Lanugo og CryoKlinikken Modum sin felles side.
Det vil nok bli litt mer markedsføring så fort jeg er inne hos Stine i Salong Lanugo i Geithus.
Enda er salongen hjemme.....

Jeg veit at mange - kanskje de fleste - ikke forteller andre om behandlingen de får hos meg. Dette skyldes ikke dårlige resultater, heller det at kundene mine synes det er greit å ha et privat forhold til behandlingen. De vil altså ikke fortelle andre om hvordan de har blitt tynnere og strammere.
Det har jeg full forståelse for!
Mange av behandlingene er jo også ganske intime - lår innerside, rumpe og dobbelthake f eks. Dette er behandlinger som for noen kan være litt "nært".
Jeg har også kunder som velger å ikke fortelle om behandlingen til mannen sin engang!

Så har jeg noen jenter da, som elsker å fortelle om hva de gjør og hvilke resultatere de oppnår - som ønsker å spre det så langt som mulig, så så mange som mulig skal få vite om, og kunne benytte seg av behandlingen.
Takk til dere!

Uansett så er det viktig for meg å understreke at jeg oppnår gode resultater, og at majoriteten av mine kunder velger å benytte seg av minst 6 behandliger - da de får den 6. gratis.
Det betyr jo at de liker det som skjer, gjør det ikke det da??

Er du nysgjerrig, og vil prøve - ta kontakt med meg da for en prøvetime. Dersom vi ikke oppnår resultat på 1. behandling får du den gratis. Så klart!